Sardalleida

Solsona i Ponts noves etapes del concurs de colles sardanistes

Solsona i Ponts noves etapes del concurs de colles sardanistes
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

El concurs de la capital del Solsonès és de caràcter biennal

El Campionat de Colles Sardanistes de les Comarques de Lleida avança en el calendari previst per aquest any 2019. El cap de setmana del 14 i 15 de setembre aplega, un cop més, un doblet de Campionat de Colles Sardanistes de la Territorial de Lleida. Les colles, sense temps de "respirar" i amb una setmana amb la festa de l'11 de setembre ben bé al mig, afronten el concurs de Solsona i el de Ponts.

El concurs de colles sardanistes de Solsona, de caràcter biennal, tindrà lloc el dissabte 14 de setembre a les 6 de la tarda en la Plaça del Camp i comptarà amb la cobla Juvenil Ciutat de Solsona. 

Un total de 8 colles sardanistes competiran en el concurs de la capital del Solsonès. Així en categoria Gran, les colles que lluitaran pels punts són: "Fonts de Valldans" de Ponts, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Aires d'Or" de Santpedor, "Estol-Espígol" i "Estelats" d'Agramunt i Jovencells de Cervera. Completarà la participació les colles "Esbarzer" d'Agramunt en categoria Juvenil i "Demà Jovencells" en Infantil.

La vila de Ponts és la següent etapa del Campionat de Colles Sardanistes de la Territorial de Lleida. La plaça Planell de la població serà l'escenari de l'edició número 45 del Concurs de Colles Sardanistes Vila de  Ponts i comptarà amb la Cobla Tàrrega en l'apartat musical. Un concurs, que en aquesta nova edició fora del seu calendari habitual, recordem que tradicionalment se celebra coincidint amb les festes del carnestoltes i el Ranxo, aplega un total de 14 colles que es disputaran els punts del concurs en les categories Alevines, Infantils, Juvenils i Grans.

En Alevines hi participen les dues colles més petites del Grup Sardanista Montserrat de Lleida, "Petits Dimoniets" i "Dimoniets". En Infantils la pugna serà entre la colla "Escarlata" de Lleida i "Demà Jovencells" de Cervera. En Juvenils només hi participa la colla "Esbarzer" d'Agramunt.

I en la categoria Gran, amb 9 colles en competició, l'actual líder del campionat, "Dolç Infern" de Lleida defensarà la seva posició en el pòdium general davant de; "Xalem" de Bellvís, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Aires d'Or" de Santpedor, "Jovencells" de Cervera, "Estol-Espígol" i "Estelats" d'Agramunt i l'amfitriona "Fonts de Valldans" de Ponts.

La pròxima parada del campionat serà el diumenge 22 de setembre a partir de les 11 del matí en la Plaça Major de Cervera.


0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA