Sardalleida

58a edició del concurs de colles sardanistes a Cervera

58a edició del concurs de colles sardanistes a Cervera
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

El concurs s'avança a les 11 del matí i abillament a l'Església de Sant Domènec.

La Plaça Major de la Capital de la Segarra acollirà aquest diumenge 22 de setembre un nou concurs de colles sardanistes puntuable pel Campionat de la Territorial de Lleida. 

Com a novetat en aquesta edició, el concurs de Cervera s'avança a les 11 del matí per tal de no coincidir amb altres actes programats en el marc de la festa major de la població. També canvia el lloc d'abillament de les colles que es trasllada a l'Església de Sant Domènec.

En el concurs hi participaran un total de 10 colles sardanistes, acompanyades en l'apartat musical per la cobla Vents de Riella d'Agramunt. En modalitat Infantil hi participarà la colla "Demà Jovencells" de Cervera i en Juvenil la colla "Esbarzer" d'Agramunt. En categoria Gran hi participaran, "Estol-Espígol" i "Estelats" d'Agramunt, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Font de Valldans" de Ponts, "Brut Natura" de les Borges Blanques, "Xalem" de Bellvís i la colla amfitriona "Jovencells" de Cervera.

El concurs de colles sardanistes de Cervera, que arriba aquest 2019 a la seva 58a edició, és organitzat per la Colla Sardanista Jovencells amb el suport de la Paeria de Cervera, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres de Lleidatanes.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA