Sardalleida

Trobada entre l'Associació de Cobles de Catalunya i la Federació de Lleida

Trobada entre l
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

El dilluns 16 de setembre, la Junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, en el marc de les reunions periòdiques de la junta,  va mantenir una reunió amb representants de l'Associació de Cobles de Catalunya.

El motiu de la trobada va ser la intenció de les cobles de donar a conèixer a les entitats sardanistes aquesta nova associació, les cobles que la integren i els seus objectius.

En la trobada en la qual van participar Jordi Curós, president de l'associació, i els vocals, Armand Franco i Manuel Duarte, van explicar als membres de la junta de la Federació que, l'Associació de Cobles de Catalunya pretén agrupar i representar les cobles de Catalunya, així com les de qualsevol altre indret dels Països Catalans. L'entitat vol ser el portaveu dels seus associats, el seu interlocutor davant d'organismes i entitats per tal de defensar els seus interessos. També es maquen com a objectius principals, "promoure la versatilitat d'aquesta formació musical Nacional dins la cultura popular, tot vetllant per la qualitat de l'espectable i les formacions que hi participen".

L'Associació de Cobles s'integra en la Confederació Sardanista de Catalunya i promou la contractació de les cobles associades per tal de dignificar la professió, evitar accions fraudulentes i crear un llibre d'estil per a diferents actuacions entre altres intencions i prioritats. Cal destacar que des de la Confederació es promourà la contractació de les cobles associades a l'entitat per poder accedir o beneficiar-se de subvencions per activitats amb presència de la formació musical.

La totalitat de les cobles de les terres de Lleida són membres de l'Associació de Cobles de Catalunya. 0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA