Sardalleida

Vilanova de Bellpuig celebra el 32è Aplec de la Sardana

Vilanova de Bellpuig celebra el 32è Aplec de la Sardana
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

La trobada sardanista tindrà lloc el pròxim diumenge 6 d'octubre


Vilanova de Bellpuig celebrarà el pròxim diumenge 6 d'octubre una nova edició de l'Aplec de la Sardana que arriba a la seva 32a edició. La seu de l'aplec serà el Pavelló Poliesportiu de la localitat i comptarà amb les cobles Jovenívola d'Agramunt i la Cobla Lo Castell.

La trobada sardanista, que s'iniciarà a les 6 de la tarda, està pensada en el gaudi de petits i grans, una trobada perquè tothom gaudeixi d'una estona de lleure, música i dansa. Així a primera hora de l'aplec, els més petits agafen protagonisme amb l'actuació del "Pallasso Magí" amb un espectacle pensat pel públic infantil. En la mitja part, als volts de les 8 del vespre, els Grallers i Geganters ocuparan el Pavelló amb una actuació per amenitzar la pausa i l'estona de l'entrepà o la xocolata desfeta.

Al llarg de l'aplec el públic assistent gaudirà de l'exhibició de sardana de Lluïment i de Punts Lliures de les colles sardanistes locals; la colla gran "Sol Ixent" i les colles més petites com "Noves Branques" i "Saltirons". I clourà l'aplec un xarrup de sucs de fruita o de crema catalana per a tots els assistents. 

L'aplec de Vilanova de Bellpuig tanca l'agenda dels aplecs de la sardana a les Terres de Ponent. La trobada sardanista de la vila del Pla d'Urgell és organitzada per l'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig amb el suport de l'Ajuntament de la població, la Coordinadora d'Aplecs de les Terres Lleidatanes, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i la Unió d'Aplecs de Catalunya.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA