Sardalleida

Concurs de colles sardanistes a Verdú

Concurs de colles sardanistes a Verdú
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La Cobla Tàrrega interpretarà les sardanes del concurs

El concurs de colles sardanistes de Verdú, que aquest any 2019 arriba a la seva 33a edició, se celebrà el dissabte 5 d'octubre a les 7 de la tarda en la Plaça major de la Vila.

En aquesta edició hi participaran un total de 15 colles en les 4 categories del concurs. La cobla Tàrrega serà, un any més, l'encarregada de la part musical interpretant les dues sardanes de Lluïment, la sardana Revessa i la de Punts Lliures que defensaran les colles sardanistes.

Les colles més petites inscrites en el concurs són: "Petits Dimoniets" i "Dimoniets" ambdues del Grup Sardanista Montserrat de Lleida. En Infantil competiran les colles "Escarlata" de Lleida i "Demà Jovencells" de Cervera. En categoria Juvenil la disputa pels punts serà entre les colles "Esbarzer" d'Agramunt i "Guspira" de Lleida. I les nou colles que competiran en la categoria Gran seran, "Dolç Infern" de Lleida, "Estol-Espígol" i "Estelats" d'Agramunt, "Jovencells" de Cervera, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Blanca Espurna" de Sitges, "Xalem" de Bellvís, "Brut Natura" de les Borges Blanques, i "Font de Valldans" de Ponts.

L'espai per abillament de les colles serà el Col·legi Germanes Carmelites obert a partir de les 6 de la tarda i en cas de mal temps el concurs se celebrarà en el Local Social.

La pròxima cita del calendari de competició que s'atansa a la gran final de Balaguer del diumenge 10 de novembre tindrà lloc el diumenge 20 d'octubre a Preixana i el diumenge 27 també del mes d'octubre a Bellvís.

El concurs de colles sardanistes de Verdú, que s'emmarca en els actes de la "Festa de la verema i del Vi", és organitzat per la Colla Sardanista de Verdú amb el suport de l'Ajuntament de la població, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres de Lleidatanes.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA