Sardalleida

Concurs de colles sardanistes a Preixana

Concurs de colles sardanistes a Preixana
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Diumenge 20 d'octubre a la Pista Poliesportiva de la població

Preixana s'incorpora en l'agenda de l'Acstell amb el Concurs de Colles Sardanistes del campionat de la Terra Ferma aquest diumenge 20 d'octubre.

Amb la Bellpuig Cobla en l'apartat musical, les 13 colles participants en el concurs, en les quatre categories, demostraran el nivell aconseguit a les darreries del concurs i lluitaran per aconseguir els gairebé últims punts d'aquesta 45a edició del campionat i intentar situar-se el més al capdamunt possible de la classificació.

El concurs, que se celebrarà a les 12 del migdia a la Pista Poliesportiva de Preixana, comptarà en categoria Alevina amb les dues colles del Grup Sardanista Montserrat de Lleida, els "Dimoniets" i els "Petits Dimoniets". En Infantils, la disputa pel pòdium es donarà entre les colles "Escarlata" de Lleida i "Demà Jovencells" de Cervera. "Esbarzer" d'Agramunt i "Guspira" de Lleida competiran en la categoria Juvenil.

En categoria Gran seran set colles sardanistes les que intentaran aconseguir la millor classificació. Hi participaran les dues colles d'Agramunt, "Estelats" i "Estol-Espígol", "Xalem" de Bellvís, "Font de Valldans" de Ponts, "Brut Natura" de Les Borges Blanques, "Somnis del Pla" de Mollerussa i "Verge del Miracle" de Balaguer.

El concurs de Preixana, memorial Josep Serra, és de caràcter biennal com el de Solsona. Les dues últimes cites del campionat tindran lloc el pròxim diumenge 27 d'octubre a les 12 del migdia en la Plaça Verge de les Soges a Bellvís i la gran final, Trofeu Ciutat de Balaguer a les 12 del migdia en la Plaça Mercadal de la Capital de la Noguera.

Els concursos de colles sardanistes de la demarcació de Lleida estan organitzats per L'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell) amb el suport de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, la Federació Sardanista de les comarques de Lleida i la Confederació Sardanista de Catalunya.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA