Sardalleida

Arranquen els cursos d'ensenyament de la sardana

Arranquen els cursos d
Autoria imatge: Marta Tarragona. Agrupació Sardanista de Mollerussa

Octubre s'ha convertit en el mes tradicional per l'inici dels cursos d'ensenyament de la sardana en molts municipis de la demarcació de Lleida. 

El Grup Sardanista Balàfia organitza un any més el tradicional curs d'ensenyament que conclou amb una ballada de sardanes a principis de juny. El curs es porta a terme tots els dimarts de les 8 del vespre a les 10 de la nit en el centre cívic de Balàfia.

El curs organitzat pels Amics de la Sardana d'Almacelles té lloc tots els dilluns a partir de les 8 del vespre a la Casa Clara. També l'entitat inicia, els dissabtes, de 5 a 6 de la tarda, una nova temporada d'assaig de la colla sardanista "Esclat de Primavera" amb nenes i nens entre 6 i 12 anys. 

Alpicat retorna amb força amb els cursos d'ensenyament de la sardana. Amb en Josep M i l'Eudald Roig al capdavant, les classes es duen a terme tots els dijous de les 8 del vespre a 2/4 de 10 de la nit a la Unió. Cal recordar que arran d'aquest curs va néixer l'Aplec de la Sardana d'Alpicat que aquest proper any celebrarà la seva tercera edició.

També l'entitat que revalida un any més el curs d'ensenyament de la sardana són El Amics de la Sardana d'Alguaire. El curs per adults té lloc tots els dijous de les 9 del vespre a 2/4 d'11 de la nit i el d'infants, tots els divendres de 6 a 7 de la tarda a l'Espai Jove El Trull. Aquest cursos clouran en el mes de juny.

I Mollerussa inicia el divendres 18 d'octubre una nova edició dels cursos de sardanes. Serà a partir de 2/4 de 8 del vespre en al sala Polivalent de l'Amistat.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA