Sardalleida

Nova imatge gràfica de la Coordinadora d'Aplecs i el Saltem i Ballem

Nova imatge gràfica de la Coordinadora d
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Les dues entitats estrenen logotips

Seguint amb la tasca de modernització i actualització de la imatge corporativa de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i de les sectorials que la componen, s'han redissenyat i actualitzat els logotips de la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes i la imatge del Saltem i Ballem, responsable de l'ensenyament de la dansa.

Amb aquesta nova imatge, la direcció de les dues sectorials volen fer-se més visible i arribar més fàcilment a un públic més ampli. 

Els nous dissenys ja seran visibles en les futures publicacions, com la Nit de la Sardana, aprofitant la sinergia que crea entres associacions i colles sardanistes i també pel ressò mediàtic en els mitjans de comunicació.

La Coordinadora d'Aplecs aixopluga a una trentena d'entitats les quals han organitzat vint aplecs sardanistes al llarg d'aquest any 2019. La Coordinadora organitza reunions periòdiques com àgora de debat per cercar noves iniciatives en la promoció de la tradicional manifestació Sardanista. Ester Llovera, presidenta de la Coordinadora d'Aplecs i dels Amics de la Sardana d'Alguaire és la tresorera de la Unió d'Aplecs de Catalunya.

Pel que fa al Saltem i Ballem, entitat responsable de la promoció de la sardana mitjançant l'ensenyament en centres educatius i en casals de la gent gran, va impartir tallers i classes per aprendre a ballar a més de 1500 alumnes de la demarcació de Lleida, amb trobades sardanistes a Mollerussa, Lleida i Bellpuig i també a Almacelles amb la Trobada de Sardanistes Adults. Pilar Torrades de Vilanova de Bellpuig està al capdavant dels Saltem i Ballem.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA