Sardalleida

Campionat de Punts Lliures amb accent lleidatà

Campionat de Punts Lliures amb accent lleidatà
Autoria imatge: Joan Aranda

Se celebrarà a Girona el 24 de novembre

Vuit colles sardanistes de la demarcació de Lleida participaran en la Final del Campionat de Punts Lliures de Catalunya que tindrà lloc el diumenge 24 de novembre en la ciutat de Girona.

Les colles lleidatanes representen 1/3 part de les colles inscrites en el concurs, reafirmant el bon moment sardanista en què es troba les Terres de Ponent i en especial l'interès per aquesta vistosa i espectacular modalitat sardanista.

Així la demarcació de Lleida hi participa amb 8 colles sardanistes, la demarcació de Barcelona amb 7, Girona amb 4 i la demarcació de Tarragona amb 2 colles. Destacar la participació en categoria Veterans de la colla "Albera Dansa" de la població de Villelongue dels Monts, a la Catalunya Nord.

Les colles lleidatanes participants són: en categoria Aleví, "Dimoniets" i "Petits Dimoniets" de Lleida. En Infantil la colla "Escarlata" i en Juvenil "Guspira" ambdues de Lleida. En categoria Gran, les colles "Estol-Espígol" i "Estelats" d'Agramunt i "Dolç Infern" de Lleida. I en categoria Veterans, la colla mollerussenca "Somnis del Pla".

La participació en el Campionat de Punts Lliures de Catalunya representa un esforç afegit a les colles perquè, a les atapeïdes agendes del campionat territorial, se li afegeix la Gran Final de Campionat de Colles que se celebrarà a Balaguer el dia 10 de novembre i el fet que les colles han d'enregistrar en vídeo les dues coreografies que defensaran el dia del campionat abans del 12 de novembre per enviar-les a la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya per a una primera valoració.

El concurs que s'iniciarà a 2/4 de 12 del matí, se celebrarà en el Pavelló de Lluís Bachs-Complex GEiEG Sant Narcís situat en el carrer d'Empúries número 47 de Girona ciutat.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA