Sardalleida

Concurs fotografia i vídeo "25 Nits de la Sardana".

Concurs fotografia i vídeo "25 Nits de la Sardana".
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

BASES LEGALS DEL CONCURS XARXES SOCIALS:  "25 Nits de la Sardana"

#nitdelasardana2019  

Propietat

La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida (@sardalleida) és l'organitzadora del concurs "25 Nits de la Sardana".

Normes i condicions per participar

Per participar és necessari publicar un vídeo o una imatge a les xarxes  Instagram o Facebook amb la etiqueta #nitdelasardana2019 

Per publicar s'ha de ser seguidor de les xarxes socials en que es publiqui:

Facebook @sardalleida

Instagram Sardalleida

El vídeo o imatge es podrà publicar els dies previs o el mateix dia de la Nit de la Sardana, el 16 de novembre.

Les publicacions hauran d'estar relacionades amb la Nit de la Sardana, la Festa de cloenda de la temporada sardanista de les comarques de Lleida, que aquest any celebra la 25a edició (inspiració de la festa, convidar a que s'hi assisteixi, etc...). Es tindrà en compte l'originalitat de la publicació.

El nombre d'imatges i/ vídeos que es poden enviar per persona és limitat a 5.

Durada del concurs

El concurs s'iniciarà el mateix dia de publicació de les bases i estarà obert fins el dissabte 16 de novembre, a les 22.00h.

Qualsevol fotografia publicada posteriorment quedarà exclosa del concurs.

Premis

La fotografia o vídeo més votada pel jurat serà la guanyadora d'un sopar per a dos persones. 

El Jurat

El Jurat del concurs "25 Nits de la Sardana" està format pel regidor de l'Ajuntament de Bellcaire d'Urgell, Jofre de Juan Delberghe i els representants de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, Ester Llovera Tomàs i Albert Masagué Escoda.

Guanyadors, notificació i recollida del premi

El veredicte del Jurat es farà públic després del Sopar de la Nit de la Sardana,  el mateix dia 16 de novembre, a Bellcaire d'Urgell. A partir del dia 17 de novembre es farà públic a les xarxes socials i a la web de la Federació.

L'organització es reserva el dret de declarar desert el premi.

Drets d'imatge

L'organització es reserva el dret d'utilitzar les imatges guanyadores i seleccionades en futures promocions de la Nit de la Sardana i/o activitats sardanistes organitzades des de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, sempre fent constar l'autoria de la fotografia i/o vídeo i en cap cas tindrà finalitats comercials. També es reserva el dret de poder-ne fer posteriors exposicions.

L'organització es reserva el dret de donar de baixa la participació del concurs a aquells participants que no respectin les regles de funcionament. Al mateix temps, l'organització entén que tota aquella persona que participi en el concurs n'accepta les bases legals.

L'organització no es fa responsable de la impossibilitat de registrar i enviar notificació als guanyadors derivada de problemes tècnics en el moment del registre o per errors de captura o transcripció de les dades personals.

Si apareixen menors d'edat a les imatges, els concursants hauran de tenir el consentiment dels tutors legals per publicar-les.

L'organització, en cap cas, no assumirà aquesta responsabilitat, ni les conseqüències que se'n puguin derivar.

L'organització es reserva el dret de posposar o suspendre el concurs per causes de força major.


Mollerussa, 6 de novembre de 2019
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA