Sardalleida

Almacelles seu de la Nit de la Sardana 2020

Almacelles seu de la Nit de la Sardana 2020
Autoria imatge: Carles Vall

Primers contactes entre Ajuntament i Federació

El passat mes d'octubre van tenir lloc els primers contactes entre l'Ajuntament d'Almacelles i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida per plantejar la possibilitat que la vila d'Almacelles fou la seu de la 26a Nit de la Sardana.

En una primera reunió, celebrada en el consistori de la vila, amb la presència de la Sra. Maria Lluïsa Granero, regidora de l'àrea de cultura, d'en Josep M. Roset, Jordi Noria Jornet i Jordi Noria Tomàs com a representants dels Amics de la Sardana d'Almacelles i d'en Carles Vall, president de la Federació, acompanyat d'Eva Vall, secretaria de l'entitat, es van exposar les directrius organitzatives i de necessitats d'espai generals per dur a terme amb èxit la trobada sardanista.

L'interès a acollir la cita cabdal del sardanisme lleidatà per part de la institució municipal, i la disposició d'espais per desenvolupar amb garanties la festa van ser els factors claus per confirmar la cita sardanista en la vila d'Almacelles pel pròxim novembre de 2020.

La Nit de la Sardana, la qual celebra els 25 anys d'història aquest dissabte 16 de novembre en la població de Bellcaire d'Urgell, és la trobada sardanista per excel·lència a les comarques lleidatanes. Una festa que també reuneix a les colles sardanistes per lliurar els premis i guardons del Campionat de colles sardanistes de la Terra Ferma i els reconeixements "Rotllana" i "Sardalleida" que lliura la Federació i les sectorials de l'entitat.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA