Sardalleida

Dolç Infern es corona campiona en categoria gran

Dolç Infern es corona campiona en categoria gran
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Guspira, Escarlata i Dimoniets ocupen el primer lloc en el pòdium en les seves categories

La Plaça Mercadal de Balaguer va ser un any més testimoni de l'esforç de les colles sardanistes en l'últim concurs del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma 2019 organitzat per l'Acstell el passat diumenge 10 de novembre.

En el mateix concurs, la Colla Mare Nostrum es va proclamar campiona de Catalunya del Grup A en la modalitat de Lluïment.

En la categoria dels més petits, Alevins, el primer lloc va ser per "Dimoniets", seguit de "Petits Dimoniets", ambdues de Lleida, "Saltirons" de Vilanova de Bellpuig i "Esclat de Primavera" d'Almacelles. 

En categoria Infantil s'imposà "Escarlata" de Lleida seguida de molt a prop per "Demà Jovencells" de Cervera i en tercer lloc "Noves Branques" de Vilanova de Bellpuig.

En Juvenil, el frec a frec entre les colles "Guspira" de Lleida i "Esbarzer" d'Agramunt va donar la victòria a la colla de Lleida per un estret marge de punts. Les dues colles protagonitzen un duel dansaire molt igualat al llarg del campionat per la gran qualitat d'ambdues colles. 

I en categoria Gran el primer lloc l'ha aconseguit  la colla "Dolç Infern" de Lleida per davant de  "Estol-Espígol" d'Agramunt per només 8 punts de diferència. La classificació continua amb "Verge del Miracle" de Balaguer, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Estelats" d'Agramunt, "Xalem" de Bellvís, "Jovencells" de Cervera, "Brut Natura" de les Borges Blanques i "Sol Ixent" de Vilanova de Bellpuig.

En la modalitat de Punts Lliures en el Grup A la classificació final és; en primer lloc Dolç Infern seguits d'Estol-Espígol, Guspira, Estelats, Somnis del Pla, Brut Natura, Jovencells i Sol Ixent. En el grup B el resultat és; Dimoniets, Petits Dimoniets, Escarlata, Demà Jovencells, Saltirons, Noves Branques i Esclat de Primavera.

I en la modalitat de Sardana Revessa els primers llocs han estat per Dolç Infern en categoria Gran, Esbarzer en Juvenil, Demà Jovencells en Infantil i Dimoniets en Aleví.

Pel que fa a la classificació final del Campionat de Catalunya en Grup Gran 2019 el primer lloc ha estat per la colla "Mare Nostrum" de Barcelona, seguida per "Violetes del Bosc" també de Barcelona i "Mans Amigues" de Cassà de la Selva. Les altres colles que han participat en aquest grup del campionat ha estat les colles "Dolç Infern" única representant de les comarques lleidatanes, "Mirant al Cel" de Sabadell i "Riallera" de Vic.

Els trofeus i reconeixements a les colles sardanistes es lliuraran en el transcurs de la Nit de la Sardana que tindrà lloc aquest dissabte 16 de novembre de 2019 en la població de Bellcaire d'Urgell.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA