Sardalleida

Nova edició de la Beca Josep Maria Bernat

Nova edició de la Beca Josep Maria Bernat
Autoria imatge: Ajuntament de Bellpuig

El lliurament tindrà lloc a Bellpuig el diumenge 12 de gener

El teatre Armengol de Bellpuig acollirà el diumenge 12 de gener a les 6 de la tarda el tradicional concert de Reis i la 25a edició de la beca Josep Maria Bernat per a Joves Instrumentistes de Cobla. El concert organitzat per l'Ajuntament de Bellpuig i l'Agrupació Sardanista de la població, comptarà amb la Bellpuig Cobla en l'apartat musical. 

La beca es convoca anualment i de forma conjunta per l'Associació "Músics per a Cobla" i l'Ajuntament de Bellpuig, amb la intenció de promoure l'estudi dels instruments que conformen aquest conjunt musical tan peculiar i característic del nostre país i amb la voluntat d'honorar la memòria de qui fou un dels compositors de música per a cobla més emblemàtics i importants de les darreres dècades.

La beca està dirigida a estudiants menors de 21 amb una dotació de 2.500€. El procés per escollir el guanyador consta de dues parts. La primera no presencial, els candidats són valorats a partir d'una audició que fa el jurat amb els enregistraments que han fet arribar al mateix jurat tots els participen en la convocatòria. D'aquesta primera selecció s'escullen els cinc finalistes, els quals i de forma presencial, interpreten davant del jurat en audició privada, una obra obligada, la que prèviament han hagut d'entregar enregistrada, i una de lliure elecció. El guanyador es dona a conèixer en el transcurs del concert de Reis. 

El jurat qualificador està format per músics vinculats amb el món de la cobla i representants de les entitats que convoquen el premi.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA