Sardalleida

Nova edició del concurs La Sardana de l'Any

Nova edició del concurs La Sardana de l
Autoria imatge: LSDA

La final tindrà lloc el dissabte 30 de maig a Sabadell


Aquest cap de setmana del 24 al 26 de gener s'inicia la 31a edició del concurs La Sardana de l'Any amb l'audició de les primeres sardanes que participen en les primeres semifinals.

La principal novetat d'aquesta edició es coneixeran els noms dels compositors i els títols de les sardanes. Per tant, se sabrà en tot moment quina sardana i quin compositor hi haurà a cada eliminatòria. També serà nou el fet que el sorteig de les Semifinals i l'ordre d'interpretació de la Final s'organitzarà en 2 cites similars que se celebraran més endavant.

El sorteig públic en l'ordre de les eliminatòries va tenir lloc el passat divendres 10 de gener en la seu de la Casa de la Sardana de Barcelona. El concurs s'allargarà durant deu setmanes i competiran un nombre de 4 sardanes en cada eliminatòria. La gran final tindrà lloc el dissabte 30 de maig en el teatre La Faràndula de Sabadell i les entrades ja estan a la venda a un preu de 20€.

Destaquem la participació en el concurs de la sardana "1987" d'en Gerard Pastor dedicada als 30 anys de la Cobla Jovenívola d'Agramunt i que participa en aquesta primera eliminatòria. La sardana "Brut Natura" del compositor Jordi Feliu i dedicada a la colla sardanista de les Borges Blanques hi participa en l'eliminatòria del 15 i 16 de febrer. "Sió" sardana d'en Jan Fité i també inclosa en el disc de celebració dels trenta anys de la cobla agramuntina participarà en el concurs el cap de setmana del 7 i 8 de març.

La sardana que obtingui la màxima puntuació en cada eliminatòria passarà a la Semifinal. També es classificaran les 6 sardanes no guanyadores que hagin obtingut el percentatge de vots més elevat respecte la guanyadora de la seva eliminatòria.

Les sardanes a concurs es poden escoltar i votar a través de la pàgina web del concurs: www.lsda.cat, per telèfon al contestador de la Confederació Sardanista de Catalunya (93 319 76 37) o via les emissores que col·laboren radiant les sardanes que competeixen. En aquest cas el vot ha de ser en directe durant el programa que les emeti.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA