Sardalleida

Ponts inaugura el campionat de colles sardanistes 2020

Ponts inaugura el campionat de colles sardanistes 2020
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

15 concursos en l'agenda de la 46a edició organitzat per l'Acstell

La Plaça Planell serà novament l'escenari de la 46a edició del concurs de colles sardanistes de Ponts en aquesta nova anualitat del Campionat de Colles sardanistes de la Terra ferma organitzat per l'Acstell.

El concurs s'iniciarà a 2/4 d'1 del migdia i comptarà amb un total de 13 colles repartides en les categories Aleví, Infantil, Juvenil, Grans i dues fora de concurs. Com és habitual, les colles es disputaran els primers punts d'aquest campionat exhibit el seu nivell ballant dues sardanes de lluïment, una en modalitat de Punts Lliures i intentant esbrinar el triatge d'una quarta sardana en modalitat de Revessa.

Les colles participants en categoria alevina són, Dimoniets i Petits Dimoniets de Lleida, en Infantil, Escarlata de Lleida i Demà Jovencells de Cervera. En Juvenils només hi participa la colla de Lleida, Guspira i en categoria Gran les colles, Dolç Infern de Lleida, Xalem de Bellvís, Somnis del Pla de Mollerussa, Verge del Miracle de Balaguer, Jovencells de Cervera i Font de Valldans de Ponts. Una segona colla de la població i Santa Maria de les Franqueses de Balaguer competiran fora de concurs.

El concurs és organitzat per la Colla Fonts de Valldans amb el suport de l'Ajuntament de Ponts i la col·laboració de l'Acstell, la Unió de Colles sardanistes de Catalunya i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. La pròxima cita del campionat serà el diumenge 1 de març en la vila d'Almacelles. 

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA