Sardalleida

Gran festa del Grup Sardanista Montserrat

Gran festa del Grup Sardanista Montserrat
Autoria imatge: GS Montserrat

La trobada va reunir a més de 130 persones

El Sícors Club de Lleida va ser l'escenari del Sopar de Germanor del Grup Sardanista Montserrat va dur a terme el passat dissabte 15 de febrer de 2020.

Més de 130 persones, entre dansaires de colles, familiars i amics, van participar del sopar i la posterior festa que va escenificar la cloenda de la temporada 2019. 

La vetllada va comptar amb un concert d'Aina Balasch, actuació dels dansaires del grup i una "party sardanista" que va posar a prova els coneixements i les habilitats sardanistes de tots els participants. També es van repartir els trofeus aconseguits durant els concursos i es va donar el tret de sortida  a la temporada 2020.

El Grup Sardanista Montserrat està format per les Colles Dimoniets i Petits Dimoniets en categoria Alevina, Escarlata en categoria Infantil, Guspira en Juvenil i Dolç Infern en categoria Gran. 

EL Grup Sardanista Montserrat participa en el Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, en el Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes i en el Campionat de Punts Lliures de Catalunya.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA