Sardalleida

Curs d'ensenyament de la sardana a Golmés

Curs d
Autoria imatge: Ajuntament de Golmés

La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament 

El passat divendres 7 de febrer va tenir lloc la primera classe per aprendre a ballar sardanes en la vila de Golmés a iniciativa de l'Associació de Dones de l'Argelaga amb el suport del consistori golmesenc.

Hi participen un total de 18 persones amb la intenció d'incrementar el nombre a mesura que el curs avanci. Les classes són impartides per la monitora federada Noemi Giribet.

L'Ajuntament de Golmés a través del seu alcalde, Jordi Calvís, i del regidor de cultura, Jordi Poch, van mostrar el seu interès a promocionar la sardana i el seu ensenyament a la vila. Així, l'estiu del 2018 es va celebrar la primera exhibició de colles sardanistes en el marc de la Festa Major que va tenir continuïtat el 2019. Per aquest any l'exhibició fa un gran salt i es converteix en concurs de colles sardanistes puntuable pel campionat de la Territorial de Lleida organitzat per l'Acstell. El concurs tindrà lloc el dissabte 13 de juny a la tarda en el Camp de Futbol Municipal.

Aquest interès per la promoció de la sardana s'ha materialitzat també en la posada en marxa del curs d'ensenyament organitzat per l'Associació de Dones i està en estudi programar uns tallers del Saltem i Ballem a l'Escola Francesc Arenes de la localitat pel pròxim curs escolar.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA