Sardalleida

Setze colles sardanistes participaran en el concurs d'Almacelles

Setze colles sardanistes participaran en el concurs d
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La cobla Jovenívola d'Agramunt responsable de la part musical del concurs.

El concurs de colles sardanistes d'Almacelles, que tindrà lloc el diumenge 1 de març a les 12 del migdia en la Plaça de la Vila arriba aquest 2020 a la seva 40a edició. Un concurs que comptarà amb 16 colles sardanistes en les diferents categories.

Una excel·lent participació per gaudir d'un fantàstic espectacle i del bon nivell d'execució de les colles de competició lleidatanes. Un concurs en el qual els dos grans grups sardanistes de les nostres contrades hi participaran amb tots els seus efectius. Una bona ocasió per veure la competició al seu més alt nivell.

Les colles participants seran; en categoria Aleví, Petits Dimoniets i Dimoniets de Lleida. En Infantil, Escarlata de Lleida i Demà Jovencells de Cervera, en Juvenil la colla Esbarzer d'Agramunt i finalment en categoria Gran; Dolç Infern de Lleida, Somnis del Pla de Mollerussa, Xalem de Bellvís, Verge del Miracle de Balaguer, Jovencells de Cervera, Brut Natura de les Borges Blanques, Estol-Espígol i Estelats d'Agramunt i la colla amfitriona, Fonts de Valldans de Ponts.

Destacar la participació de les colles Santa Maria de les Franqueses de Balaguer i Mare de Déu de l'Olivar d'Almacelles fora de concurs.

El concurs està organitzat pels Amics de la Sardana d'Almacelles amb el suport de l'Ajuntament d'Almacelles.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA