Sardalleida

Èxit de participació en el concurs de colles sardanistes d'Almacelles

Èxit de participació en el concurs de colles sardanistes d
Autoria imatge: Josep Blasi

Més de 150 dansaires omplen la Plaça de la Vila

Setze colles sardanistes, repartides en les quatre categories que conformen el Campionat, es van disputar els punts en joc en el concurs d'Almacelles que aquest 2020 va arribar a la seva quarantena edició.

La cita sardanista va tenir lloc el diumenge 1 de març a les 12 del migdia en la Plaça de la Vila amb la cobla Jovenívola d'Agramunt en la part musical. 

La colla alevina "Esclat de Primavera" de la població amfitriona, va obsequiar als assistents amb un galop de fantasia en la seva presentació i entrada a la plaça. Un cop finalitzat el tradicional galop de presentació, es va donar inici al concurs amb la interpretació de la primera sardana de lluïment. Com és norma en els concursos de colles, la següent va ser la sardana revessa, seguidament la segona en modalitat de lluïment per acabar amb la sardana en modalitat de Punts Lliures i la de Germanor oberta a tot el públic assistent.

Pel que fa a les classificacions, en Aleví el podi és repartir en primer lloc per "Saltirons" de Vilanova de Bellpuig, seguits de "Petits Dimoniets" de Lleida i "Esclat de Primavera" d'Almacelles. En Infantils, la colla "Escarlata" de Lleida s'imposà per la mínima a la colla cerverina "Demà Jovencells". "Guspira" de Lleida no va tenir competidora en la seva categoria i en Grans el podi va ser per "Dolç Infern" de Lleida seguida per "Estol-Espígol" d'Agramunt, "Jovencells" de Cervera, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Brut Natura" de les Borges Blanques i "Estelats" d'Agramunt.

El següent concurs de la 46a edició del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma tindrà lloc el diumenge 19 d'abril a Mollerussa.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA