Sardalleida

El programa d'ensenyament de la sardana "Saltem i Ballem" compleix 30 anys

El programa d
Autoria imatge: Eva Vall

La Trobada Intercomarcal tindrà lloc el 25 d‘abril a Vilanova de Bellpuig

El dimarts 3 de març va tenir lloc una reunió a les dependències municipals de Vilanova de Bellpuig entre representants del consistori, de l'AMPA de l'Escola Marinada, l'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig i responsables del programa "Saltem i Ballem" amb motiu de la celebració de la 30a Trobada Intercomarcal Escolar que se celebrarà el pròxim 25 d'abril a 2/4 de 5 de la tarda a Vilanova de Bellpuig.

Hi van assistir, Magda Gorgues regidora del municipi, Ramon Biosca, president de l'AMPA, Pilar Torrades, presidenta del Saltem i Ballem, Pilar Artero en representació de l'Agrupació Sardanista i Eva Vall, secretaria de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

En la reunió es va perfilar l'agenda de la Trobada que ben aviat tancarà tot el programa i se'n farà difusió per aconseguir una bona afluència de públic i participants. Aquesta assenyalada edició vol ser quelcom més que una trobada sardanista tradicional i per aquest motiu, complementarà el programa amb grups d'animació i teatrals.

El Saltem i Ballem és el sector de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida que promou i s'encarrega dels cursos d'ensenyament de sardanes a les escoles i per a adults. Els principals objectius són, ensenyar a ballar la sardana, reforçar el moviment sardanista i la cultura popular, formació d'un cos de monitors i monitores basat en criteris bàsicament pedagògics i fomentar la participació en manifestacions sardanistes.

L'edició d'aquest any 2020 del programa d'ensenyament de la sardana s'impartirà a més de 1.500 alumnes de centres escolars d'arreu del territori Lleidatà, i conclourà amb la Trobada Intercomarcal Escolar de Vilanova de Bellpuig i amb altres trobades de centres educatius com és el cas de Mollerussa.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA