Sardalleida

DONES

DONES
Autoria imatge: Arxiu Federació

Així hem estat, i així som totes, amb seny, intuïció, també amb dubtes i angoixes; som determinades, fermes, serenes, tot sovint senzilles i quan cal també sofisticades, estem fetes de llums i d'ombres, i tot plegat ens fa belles i sàvies. Tenim un esperit inesgotable de superació perquè des de sempre el món així ens ho ha exigit.

Les dones hem estat i som pal de paller, però a l'ombra del món, amagades, ignorades, i massa sovint menystingudes …

Finalment, però, ens hem permès de treure el cap, ara aquest món sord ens comença a escoltar i fins i tot a valorar. Ens ho hem guanyat a pols, lluitant en tots els fronts sense treva. Ara ens toca aprofitar el moment per reivindicar-nos amb fermesa i ocupar sense complexos el lloc que, des de segles, ens pertoca, decidida i irrevocablement.

Ho tenim clar, més que mai, i defensem obertament, sense por, i amb tot el convenciment, l'important rol que ens pertoca jugar en aquesta societat, i que no ens podran arrabassar - ja no - perquè no ho permetrem. Tenim les eines i la seguretat per fer-ho, i ens en sortirem segur, perquè podem i és del tot imprescindible. 

Amb la nostra forma de ser, diversa, especial, i amb mil i un matisos, seguirem lluitant, com sempre,  incansables,  per fer d'aquest  món un lloc més amable, solidari, generós i just. 

Ara sí, definitivament nosaltres, totes, SOM DONES I SOM … PODEROSES.

Dolors Torra Vidal - Dona i Sardanista

Març 2020
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA