Sardalleida

Curs d'ensenyament de la sardana a La Granja d'Escarp

Curs d
Autoria imatge: LA GRANJA D'ESCARP

El curs s'inscriu en el programa Saltem i Ballem

El divendres 7 de febrer va tenir lloc la primera de les sis classes del taller d'ensenyament de la sardana que s'ha celebrat a La Granja d'Escarp. El taller, que s'ha desenvolupat tots els divendres de les 7 a les 8 de la tarda, conclou aquest divendres 13 de març, hi ha comptat amb la participació d'una vintena d'alumnes.

El dissabte 18 d'abril a les 5 de la tarda i en el marc de la setmana de la cultura que se celebra a la població, s'ha programat una ballada de sardanes en so digital. En la ballada, els alumnes demostraran a la resta de vilatans tot el que han après al llarg de les classes.

Els alumnes han format un grup sardanista i participaran en la Trobada Sardanista d'Adults del Saltem i Ballem que se celebrà el diumenge 21 de juny dins de la programació del 3r Aplec de la Sardana d'Alpicat.

La Trobada Sardanista d'Adults aplega a les diferents entitats, casals de la gent gran, associacions i altres agrupacions que han realitzat un curs per aprendre a ballar sardanes. La Trobada que se celebra cada any en una població diferent arriba aquest 2020 a la vint-i-setena edició. 

La Trobada Escolar Intercomarcal del Saltem i Ballem que s'ha dut a terme a les escoles d'arreu de la demarcació i que aplega a més de 1.500 alumnes de centres escolars se celebrarà el 25 d‘abril a Vilanova de Bellpuig.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA