Sardalleida

Suspès el concurs de colles sardanistes de Lleida

Suspès el concurs de colles sardanistes de Lleida
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

El concurs s'emmarca en les activitats de la Festa Major

Segons informa la regidoria de Joventut, Festes i Tradicions de l'Ajuntament de Lleida, s'ajorna la Festa Major de la ciutat, que s'havia de celebrar del 7 a l'11 de maig, amb motiu de l'emergència sanitària per la Covid-19.

La Regidoria de Festes està treballant perquè part dels actes així com dels concerts que ja estaven programats es puguin traslladar a les Festes de la Tardor, del 25 al 29 de setembre. Es farà d'aquesta manera sempre que ho permetin les indicacions sanitàries i els criteris de celebració d'esdeveniments massius vigents en les noves dates.

Per aquest motiu, La Paeria està en contacte amb les entitats organitzadores d'esdeveniments, com el cas del Grup Sardanista Montserrat organitzador del concurs de colles sardanistes.

Amb motiu del confinament, a conseqüència de la Covid-19, el Grup Sardanista Montserrat ha enregistrat un vídeo amb missatges d'esperança i de solidaritat, en aquests dies marcats per la pandèmia, a través dels dansaires i familiars de les diferents colles que conformen el grup.

El vídeo s'ha publicat en les xarxes socials i se suma a les diferents iniciatives que porten a terme entitats, agrupacions i colles sardanistes per mantenir el caliu de la dansa catalana.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA