Sardalleida

Nous canals de comunicació dels Amics de la Sardana d'Almacelles

Nous canals de comunicació dels Amics de la Sardana d
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Iniciativa a les xarxes per celebrar l'Aplec de la Sardana

Els Amics de la Sardana d'Almacelles fan un pas endavant molt important en l'àmbit de la comunicació amb la creació de la seva pàgina en la popular xarxa Facebook. Amb aquesta nova presència social, conjuntament amb l'estrena de l'associació també a Instagram, els Amics de la Sardana d'Almacelles  pretenen arribar a un públic més ampli tant del seu entorn com més enllà del seu àmbit d'actuació natural.

Sense deixar de banda els canals tradicionals de comunicació, per no oblidar a les persones que no tenen accés a la comunicació digital, la presència de les entitats i associacions en les xarxes socials és una acció obligada en aquest món cada vegada més globalitzat. 

Les xarxes socials s'han convertit en una eina cabdal per contactar i comunicar esdeveniments. El món sardanista no pot donar-li l'esquena si vol continuar estant present en la vida social i cultural de pobles i ciutats.

El confinament provocat per la pandèmia de la Covi-19 ha posat de manifest la importància d'aquests canals de comunicació per mantenir viu el contacte més proper amb els socis i sòcies de les entitats i amb la resta del món sardanista. 

Amb aquesta finalitat, els Amics de la Sardana d'Almacelles presenten una acció a les xarxes per tal celebrar el 24è Aplec de la Sardana d'Almacelles, en aquest cas, en línia i confinat. La trobada sardanista està programada pel dissabte 6 de juny, el mateix dia en què estava programat l'aplec per aquesta edició 2020.

L'entitat sardanista proposa que els que vulguin participar en l'aplec confinat, enviïn una imatge divertida i original seva ballant sardanes als correus de contacte de l'associació. El dia de l'aplec, el 6 de juny, presentaran l'acció en les xarxes social. 

Els Amics de la Sardana d'Almacelles compta amb una potent agenda sardanista al llarg de l'any i alhora com a seu d'esdeveniments d'àmbit territorial com la Torbada de Sardanistes Adults del programa Saltem i Ballem els anys 2009 i 2019, o l'organització de la Nit de la Sardana l'any 2008 i si tot va bé, tornarà a acollir la nit del sardanisme lleidatà aquest 2020.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA