Sardalleida

Les sardanes no falten en les Festes Majors confinades

Les sardanes no falten en les Festes Majors confinades
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Tàrrega i Mollerussa presenten els seus programes de Festa Major

Les ciutats de Tàrrega i Mollerussa coincideixen aquest any 2020 en la celebració de les respectives festes majors en el calendari.

Ambdues capitals de comarca han creat un important paquet d'activitats confinades per tal de celebrar la principal festa del municipi de la forma més participativa possible. En les dues programacions les sardanes també hi tenen el seu espai.

Els Amics de la Sardana de Tàrrega, de la mà d'en Carles Vall, president de l'entitat han organitzat pel diumenge 17 de maig a les 11 del matí, una hora de sardanes en streaming. 

Una hora en la qual Vall farà una introducció a la sardana, al món que l'envolta, a l'ensenyament i alhora ballaran la dansa catalana. 

Una Festa Major sense sardanes no és una Festa Major

Per la seva banda, l'Agrupació Sardanista de Mollerussa amb el lema "Una Festa Major sense sardanes no és una Festa Major" organitza una activitat a través de les xarxes socials perquè la dansa catalana estigui present un any més en el programa de la Festa major de la capital del Pla d'Urgell.

Així, per a totes aquelles persones que ho desitgin, l'Agrupació publicarà un àudio amb quatre sardanes de set tirades, a la una del migdia, hora habitual d'inici de les ballades els tres dies de Festa Major. Les sardanes es podran escoltar  a través de la pàgina web de l'Agrupació, en el perfil de Facebook de l'entitat i en les publicacions de MolleVid.

L'Ajuntament de Mollerussa, amb la col·laboració de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, programen any rere any les trobades sardanistes en el marc de la festa gran del municipi. I ara, fa dos anys, s'han recuperat en l'Amistat com a seu sardanista des de molts anys enrere.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA