Sardalleida

Suspesa la Trobada de Sardanistes Adults

Suspesa la Trobada de Sardanistes Adults
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La Trobada se celebrava en el marc de l'Aplec d'Alpicat

La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, a través del programa d'ensenyament de la sardana, Saltem i Ballem, comunica la suspensió de la 27a edició de la Trobada de Sardanistes Adults que estava programant pel diumenge 21 de juny en el marc del 3r. Aplec de la Sardana d'Alpicat. 

La suspensió de tota activitat sardanista inclosa els cursos de sardanes per adults que se celebren en Casals de la Gent Gran arreu del territori, més l'estat actual d'alarma en què ens trobem obliguen a la cancel·lació d'aquesta edició de la Trobada.

L'Associació Cultural de Dones i els Dansaires del Pi d'Alpicat organitzadors de l'Aplec de la Sardana han comunicat a la Federació la cancel·lació de la 3a edició de l'aplec programat pel 21 de juny de 2020.

En el comunicat les dues entitats organitzadores, agraeixen el suport i col·laboració de l'ajuntament d'Alpicat, a les cases col·laboradores pel seu suport i a totes o tots els sardanistes que han participat de les anteriors edicions de l'aplec i que conviden a participar de nou en les pròximes edicions.

L'Associació Dansaires del Pi fa quatre anys que organitza un curs anual d'ensenyament de la sardana, conduït per monitors federats i compta amb la participació de més de 50 alumnes.  L'Ajuntament d'Alpicat és un dels consistoris que han signat la moció de suport a la candidatura de la sardana com a patrimoni Cultural i Immaterial de la Humanitat de la Unesco.

Gràcies a la bona acollida dels cursos de sardanes organitzats per l'Associació de Dones, el suport de la colla Dansaires del Pi i de l'Ajuntament d'Alpicat, la població va organitzar l'any 2018 el 1r. Aplec de la Sardana amb una gran afluència de públic. Els Dansaires del Pi es van presentar en públic el mateix 2018 en l'Exhibició de Colles Sardanistes que va tenir lloc el mes d'Agost a Golmés i s'han convertit en, aquest breu espai de temps, un dels grups sardanistes més dinàmics i participatius de la demarcació de Lleida.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA