Sardalleida

Anul·lat l'Aplec de Torres de Segre

Anul·lat l
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La trobada sardanista estava programada pel 20 de juny

L'Escola sardanista de Torres de Segre, entitat organitzadora de l'Aplec de la Sardana, ha emès un comunicat anunciat la cancel·lació de la trobada sardanista programada pel dissabte 20 de juny 2020 a conseqüència de la crisi sanitària generada per la Covid-19.

Josefina Puigvecino, presidenta de l'Escola Sardanista, lamenta en el comunicat la suspensió de l'aplec perquè aquest era un any molt especial, ja que se celebraven els deu anys de la creació de l'Escolà Sardanista de Torres de Segre i a més, els cinquanta anys de sardanes a la localitat. Altres activitats paral·leles,  com exposicions i altres sorpreses, per tal de celebrar les dues efemèrides també han estat cancel·lades.

L'Escola Sardanista s'ha revelat en els últims anys com una de les agrupacions més actives en la nostra demarcació tant per la participació dels seus integrants en esdeveniments fora vila com per l'organització d'activitats d'àmbit de Ponent.

L'Aplec de la Sardana de Torres de Segre va ser a l'escenari de la Trobada de Sardanistes Adults l'any 2018 i han participat com a grup sardanista en varies de les trobades organitzades pel Saltem i Ballem com l'última edició celebrada a Almacelles el 2019.

Torres de Segre també va ser una de les seus, l'any 2018, de la Volta Comarcal de Sardanes al Segrià organitzat pel Consell Comarcal del Segrià amb el suport de l'Ajuntament de Torres de Segre.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA