Sardalleida

Audició de sardanes per la Revetlla de Sant Joan a Tàrrega

Audició de sardanes per la Revetlla de Sant Joan a Tàrrega
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

L'Ajuntament de Tàrrega amb el suport de l'Agrupació Amics de la Sardana de ciutat, han programat un concert de música per a cobla pel pròxim dimarts 23 de juny a les 8 de la tarda en el pati del Col·legi Maria Mercè Marsal. El concert, a càrrec de la Cobla Tàrrega, s'emmarca en els actes de la Revetlla de Sant Joan i substitueix la ballada de sardanes que es duia a terme en anys anteriors en la Plaça del Carme de la ciutat.

Els actes de la revetlla s'iniciaran a 2/4 de 8 del vespre amb la rebuda de la flama, lectura d'un manifest i l'actuació del grup de dimonis infantils BAT. Tancarà el programa l'audició de sardanes. La cobla Tàrrega interpretarà un repertori de 9 sardanes.

Segons Carles Vall, president de l'Agrupació de Tàrrega, el concert es trasllada al pati del col·legi per poder realitzar el control d'aforament, previst en unes 400 persones, tal com marquen les autoritats sanitàries. També les entrades seran amb reserva prèvia en la pàgina web de cultura de l'Ajuntament de Tàrrega, es respectarà la distància social i es disposarà de gel hidroalcohòlic.

També segons Vall, també està previst la programació de dos concerts de sardanes pel dissabte 8 i divendres 28 d'agost.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA