Sardalleida

Ajornades les assembles de la Federació i sectorials

Ajornades les assembles de la Federació i sectorials
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

El confinament del Segrià obliga a canviar les dates previstes

La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida tenia previst convocar les assemblees generals ordinàries de la Federació i de les sectorials pel pròxim diumenge 19 de juliol. La notícia del confiament de la comarca del Segrià obliga a ajornar-les fins a una nova data.

La junta de la Federació ha decidit aquest canvi perquè el confinament afecta un gran nombre d'entitats, agrupacions i colles sardanistes, les quals no es podrien desplaçar fins a Mollerussa per assistir a les assemblees. 

Recordem que per agilitzar aquest tràmit, de fa uns anys, se celebren en el mateix dia, de forma consecutiva i amb temps limitat, les assemblees de L'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell), la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes, Saltem i Ballem i la de la mateixa Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

La nova data de les assemblees, conjuntament amb la convocatòria, es farà pública un cop superat el confinament del Segrià i el desenvolupament de la pandèmia.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA