Sardalleida

Concert de Sardanes a Bellvís

Concert de Sardanes a Bellvís
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Bellvís

Repertori a càrrec de la Cobla Jovenívola d'Agramunt

L'Agrupació Sardanista de Bellvís ha programat un concert de sardanes pel dissabte 18 de juliol a les 10 de la nit a la Plaça Catalunya de la població.

El concert substitueix al tradicional Aplec de la Sardana que s'havia de celebrar en aquesta data però que la pandèmia provocada per la Covid-19 no ho ha permès. Amb la trobada musical, l'Agrupació de Bellvís vol mantenir viu l'esperit sardanista de la població i recuperar l'agenda d'activitats.

Des de l'organització remarquen que se seguiran totes les pautes sanitàries i de distanciament social que estableixen les autoritats per poder celebrar aquestes activitats de manera segura. Per aquest motiu, és necessari fer reserva de cadira a través dels canals habituals de contacte  de l'agrupació de Bellvís, per no sobrepassar l'aforament de 300 persones establert per l'organització. Una de les característiques de l'aplec és el sorteig de regals, per no perdre la tradició, amb el número de la cadira assignada, els assistents participaran en el sorteig de productes amb col·laboració amb els comerços de la població. 

Des de l'Agrupació Sardanista i la Colla Xalem, manifesten la intenció de continuar treballant de valent per recuperar l'agenda de ballades de sardanes i el concurs de colles sardanistes previst pel 25 d'octubre. El concert compta amb el suport de l'Ajuntament de Bellvís.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA