Sardalleida

Aplec-concert a Arbeca

Aplec-concert a Arbeca
Autoria imatge: Agrupació Sardanista Arbeca Nostra

L'Agrupació d'Arbeca adapta l'aplec a la situació actual 

L'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra és una de les entitats que també adapta l'Aplec de la Sardana al format concert per no perdre l'oportunitat de poder organitzar un acte sardanista en la població.   

El concert se celebrarà el dissabte 25 de juliol a les 9 del vespre amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt en la Plaça del Toll d'Arbeca, seu habitual dels aplecs i trobades sardanistes d'aquesta vila de les Garrigues.

L'activitat, que contemplarà totes les mesures sanitàries previstes per la normativa actual, preveu un aforament limitat, manteniment de la distància social i la resta de mesures que apliquin les autoritats sanitàries en la data del concert. Per aquest motiu, per assistir al concert cal fer reserva prèvia de la cadira als telèfons habituals de l'Agrupació.

L'organització té previst fer un sorteig de productes entre el públic assistent al llarg del concert, tal com fan de forma habitual en l'aplec.

La Cobla Jovenívola d'Agramunt interpretarà un repertori de sardanes de compositors de totes les èpoques que de ben segur serà del grat dels assistents. Entre les peces que interpretaran. "Bona festa" de l'Avi Xaxu, "Somni" de Manel Saderra,  "Girona m'enamora" de Ricard Viladesau, "Cant de Maig" de Vicenç Bou i les adaptacions per a cobla de músiques com "El Padrino" de Nino Rota adaptada per Esteve Molero i "Ball de Rams" arrengada per Jordi León, entre altres. La cobla agramuntina, molt arrelada a les nostres contrades, compta amb més de trenta anys de trajectòria musical. Durant tots aquests anys, a banda d'interpretar repertoris sardanístics en ballades, aplecs i concerts, també en destaquen les produccions pròpies. Alguns dels espectacles més destacats són: "Els sons ancestrals del Mar Negre i la Mediterrània" i "Recordansa".

L'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra continua treballant per intentar dur a terme l'agenda sardanista a la població. El concert compta amb el suport de l'Ajuntament d'Arbeca.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA