Sardalleida

Agramunt suspèn les ballades dels diumenges

Agramunt suspèn les ballades dels diumenges
Autoria imatge: Agrupació Sardanista Barretina

L'Agrupació Sardanista Barretina d'Agramunt ha comunicat la cancel·lació de l'activitat sardanista programada per aquests mesos d'estiu. L'actual situació sanitària ha portat a prendre aquesta dura decisió a l'actual junta de l'entitat. Una decisió molt difícil si tenim en compte que a principis d'any van renovar els càrrecs de l'Agrupació i totes les energies, inquietuds i ànims per engegar un nou projecte sardanista a la vila han xocat de front amb la pandèmia provocant el cessament de l'activitat.

Agramunt organitzava cada estiu una ballada de sardanes tots els diumenges d'estiu en la Plaça Mercadal de la ciutat. Una ballada en la qual participaven tant veïns i veïnes de la població com nombrosos sardanistes vinguts d'altres comarques. Unes ballades a càrrec de les cobles agramuntines, Vents de Riella i Jovenívola d'Agramunt, així com d'altres de les contrades de Lleida i  de Catalunya.

Amb anterioritat, l'Agrupació Sardanista Barretina també es va veure obligada a cancel·lar l'Aplec de la Sardana programat pel dissabte 27 de juny de 2020.

Des de l'entitat però, no descarten programar de nou algun concert o ballada per més endavant si canvien les condicions sanitàries i les autoritats així ho permeten.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA