Sardalleida

Suspès el campionat de Catalunya de Punts Lliures 2020

Suspès el campionat de Catalunya de Punts Lliures 2020
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

La Unió de Colles Sardanistes de Catalunya va emetre la passada setmana un comunicat en el qual informava de la suspensió del Campionat de Catalunya de Punts Lliures 2020.

El campionat estava programat inicialment pel novembre d'aquest any en la població de Sant Feliu de Guíxols com un acte més en el marc de Capital de la Sardana 2020. La crisi sanitària va provocar la cancel·lació dels actes de la capitalitat i d'acord amb les següents seus, l'ajornament en un any dels actes en les diferents poblacions. 

En un principi la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya va voler mantenir en l'agenda sardanista el campionat de Punts Lliures a l'espera de cercar una nova seu i a l'evolució de la pandèmia. 

En la reunió que la Juta va mantenir el passat divendres de juliol van decidir finalment cancel·lar aquesta edició del campionat un cop valorades totes les circumstàncies a favor i en contra de la seva realització. També es va tenir en compte la forma física de les colles, les quals no arribarien al cent per cent del seu estat físic degut als llargs mesos sense poder entrenar. 

La UCS informa que les sardanes que ja estaven anunciades per aquesta edició es mantindran pel pròxim campionat.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA