Sardalleida

Concert d'Aplec a les Borges Blanques

Concert d
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

El concert substitueix el tradicional Aplec de la Sardana

L'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, amb el suport de l'Ajuntament de la població, organitza un concert de sardanes amb la cobla Contemporània pel dissabte 1 d'agost a les 10 del vespre en el Passeig del Terrall.

El concert substitueix l'aplec de la sardana de la capital de les Garrigues que se celebra tradicionalment el primer dissabte del mes d'agost i que per motius de la crisi sanitària adopta la forma de concert per aquesta edició.

La Cobla Contemporània oferirà un concert amb composicions recollides en diferents enregistraments de diferents col·lacionables editats per la formació musical. Els assistents podran escoltar un repertori de 12 sardanes de les col·leccions Contemporanis, Confinats, Sardaxou Cinema i Festa Major.

Aquest concert d'aplec és el segon que organitza l'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques des de l'inici de la crisi sanitària. Segons l'entitat: "davant la impossibilitat de realitzar un aplec en el format tradicional pensem que amb el concert mantenim l'agenda sardanista a la població i alhora donem un fil d'esperança al retorn a la normalitat". En el transcurs del concert, l'agrupació sortejarà entre els assistents un pernil, una garrafa d'oli i un lot de productes Aneto. 0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA