Sardalleida

Concert de sardanes a Balaguer

Concert de sardanes a Balaguer
Autoria imatge: Paeria de Balaguer

Celebració de la Festa dels Anissets de Sant Domènec

Balaguer celebrarà un concert de sardanes el dissabte 8 d'agost en el marc de la tradicional Festa dels Anissets de Sant Domènec.

L'audició tindrà lloc en la Plaça de Sant Domènec a 2/4 de nou del vespre amb un repertori de 9 sardanes interpretades per la Cobla Lo Castell de Bellpuig.

La festa, organitzada per la Parròquia i a l'Associació de Veïns del Centre Històric amb el suport de l'ajuntament, és una tradició molt arrelada en la ciutat de Balaguer i recorda la tradició d'oferir aigua fresca als pelegrins que passaven per la ciutat, iniciada pels monjos dominics, i posteriorment pels franciscans. 

El programa sardanista el formaran les sardanes; "Tisores i rialles" d'Alfred Abad, "Aigua xelida" de Ricard Viladesau, "Balaguer Ciutat Comtal" de Jaume Ventura i Tort, "Sitges, racó de la calma" de Jordi Paulí,  "El Palau de la fosca" de Pitu Chamorro, "Cossetans amb salsa" de Daniel Gasulla, "Sis de set" d'Enric Ortí, "Lo Pont de Balaguer" de Dani Gasulla i "Tossa Bonica" de Francesc Mas i Ros.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA