Sardalleida

Nous enregistraments sardanistes

Nous enregistraments sardanistes
Autoria imatge: Conrad Rafart. Llibret Cd Reptes Extrems. Cobla Montgrins

Cobla Ciutat de Girona i la Cobla Montgrins en són les protagonistes

Malgrat que la pandèmia ha comportat una important disminució dels enregistraments sardanistes que es duen a terme al llarg de l'any, aquest mes d'agost s'han presentat en el mercat els nous CD  de les formacions musicals Ciutat de Girona i Cobla Montgrins.

50 anys del Foment de la Sardana i la Cultura Catalana de Portbou.

L'entitat sardanista de Portbou, per celebrar tan important efemèride, ha editat un nou disc de sardanes amb la cobla Ciutat de Girona en l'apartat musical sota la direcció de Jesús Ventura. Del nou enregistrament, amb el nom "Sardanes a Portbou", destaca l'estrena de tres noves sardanes, dues de les quals de les compositores Mariel-la Finet Herbera i Isabel Medina Cantón. La tercera sardana d'estrena és del compositor Josep Coll Ferrando.

El Foment de la Sardana de Portbou posa a la venda 500 exemplars al preu de 15€.

La Cobla Montgrins presenta un disc d'obligades de tenora

El passat 5 d'agost en el marc del Concert de la Costa Brava – memorial Ricard Viladesau que se celebrà a Palamós, la Cobla Montgrins va presentar el nou enregistrament dedicat als 25 anys del tenora Conrad Rafart com a solista d'aquest instrument. 

En el repertori hi trobem sardanes obligades de tenora de Ricard Viladesau i Caner, Josep Coll i Ligora, Manel Saderra i Puigferrer i Carles Rovira i Reixach.

La tirada de l'enregistrament que porta per nom "Reptes Extrems" és de 500 unitats a un preu de 12€ que els interessats podran adquirir en qualsevol actuació de la cobla.

Aquests nous enregistraments compten amb el suport de la Confederació Sardanista de Catalunya en la seva campanya de promoció i difusió de la sardana a través de noves gravacions musicals.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA