Sardalleida

Concert de cobla a Alguaire

Concert de cobla a Alguaire
Autoria imatge: Ajuntament d'Alguaire

El desè aplec de la sardana es transforma en concert 

El 10è Aplec de la Sardana de la vila d'Alguaire programat pel dissabte 5 de setembre canvia a concert format. Així, la Plaça de la Sardana acollirà un concert a càrrec de la Cobla Vents de Riella a partir de les 8 del vespre.

El concert, a càrrec de la Cobla Vents de Riella, constarà d'una primera part dedicada a sardanes i una segona a peces de concert. Així en la primera part podrem escoltar sardanes tan populars com Somni de Manel Saderra, Terra de Cavallers d'Enric Ortí, L'aplec de tardor d'en Conrad Saló, Festa d'argent a Palamós de Jordi Molina, El nostre Joan de Tomàs Gil Membrado i Súria 20 anys d'Aplec de Carles Santiago.

En la segona part, la formació musical incorporarà la percussió als instruments de cobla. En aquesta part escoltarem peces tan variades com, El Chico i Enamorado de Max Havart, El meu avi de Josep Lluís Ortega Monasterio adaptada per Jordi Molina, Hello Dolly o Ball de Rams entre altres.

Els Amics de la Sardana d'Alguaire informen que s'han pres totes les mesures sanitàries corresponents per poder realitzar amb totes les garanties el concert. L'aforament és limitat amb reserva prèvia al correu electrònic

amicsdelasardana@gmail.com
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA