Sardalleida

L'Acstell envia la convocatòria pel concurs de colles sardanistes de Cervera

L
Autoria imatge: Josep Blasi

El concurs està programat pe diumenge 27 de setembre

La colla Jovencells de Cervera, amb el suport de l'Ajuntament de la Capital de la Segarra, programen pel diumenge 27 de setembre una nova edició del concurs de colles sardanistes, el qual tindrà format d'exhibició.

Per aquest motiu l'Acstell, organitzadora del Campionat de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes, ha enviat a través de la secretaria de la Federació la convocatòria del concurs a les diferents colles que participen en el campionat en l'espera de saber la participació final.

El concurs se celebrarà a 2/4 de 12 del migdia en la Plaça de la Universitat amb la cobla agramuntina Vents de Riella. EL concurs canvia d'ubicació, de la Plaça de la Peria a la de la Universitat per guanyar espai i poder complir amb tots els protocols sanitaris.

La nova normativa dictada per l'Acstell recull com a punts més importants el fet d'aconsellar a les colles assistir al concurs amb el vestuari de la colla per tal de no haver d'habilitar un espai per l'abillament de tothom i que sigui utilitzat tan sols per aquelles persones que ho necessitin.

El protocol també recull que l'organització facilitarà a tots els dansaires gel hidroalcohòlic per les mans i que l'ús de la mascareta serà obligatori en tot moment exceptuant el moment de defensar la sardana perquè la normativa actual no obliga el seu ús en activitats esportives  desinfecció.

L'ús de la mascareta no serà obligatori durant el decurs de l'exhibició perquè la normativa actual no l'obliga a les activitats esportives, i la sardana en exhibició i concurs entra dins d'aquest paràmetre.

Els concursos-exhibicions constaran d'un Galop d'Entrada (de fantasia o no), dues sardanes de lluïment, una sardana ballada en la modalitat de punts lliures i una última també de lluïment. No hi haurà Sardana Revessa, perquè al ser exhibició no hi ha jurat qualificador i tampoc sardana de germanor pe evitar contacte amb el públic present a la plaça.

L'Acstell deixa a criteri dels organitzadors el lliurament de records de l'exhibició.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA