Sardalleida

Nou curs per aprendre a ballar sardanes a Alpicat

Nou curs per aprendre a ballar sardanes a Alpicat
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

L'Associació de Dones d'Alpicat, conjuntament amb colla Dansaires del Pi i amb el suport de l'Ajuntament d'Alpicat organitzen un nou curs per aprendre a ballar sardanes.

El curs se celebrarà tots els dijous a les 7 de la tarda a la Plaça de la Sardana per poder complir amb els protocols sanitaris. L'inici està previst pel dijous 17 de setembre i comptarà amb els monitors Josep M. Roig i Eudald Roig.

A conseqüència de l'èxit del primer curs de sardanes organitzat ara fa tres anys, l'ajuntament i les entitats d'Alpicat han organitzat dos aplecs i diferents ballades del programa de Sardanes a la Fresca organitzat pel Consell Comarcal del Segrià. També, gràcies a la bona acollida, van recuperar la colla sardanista Dansaires del Pi, la qual ha participat en diverses exhibicions i trobades en el curt temps de funcionament. 

En l'últim curs hi van participar gairebé 50 sardanistes, fet que converteix aquest curs en un dels més destacats pel que fa a participació de tota la demarcació de Lleida.

Alpicat havia de ser la seu de la Trobada de Sardanistes Adults organitzada pel Saltem i Ballem aquest any 2020 coincidint amb el 3r. Aplec de la Sardana de la vila. La pandèmia sanitària ha evitat aquesta celebració però des de l'Ajuntament i les entitats han manifestat la seva intenció de poder-ho celebrar el pròxim any amb tota normalitat.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA