Sardalleida

Reactivació de l'agenda de concursos sardanistes

Reactivació de l
Autoria imatge: Josep Blasi

Cabrils acull el primer concurs de colles sardanistes post Covid

La unió de Colles Sardanistes de Catalunya recupera els concursos de colles sardanistes en el marc de la "nova normalitat". La vila de Cabrils (Maresme) va ser del primer concurs de colles sardanistes el passat diumenge 20 de setembre. Un concurs que s'havia de celebrar el 26 d'abril i ajornat a causa de la crisi sanitària.

El concurs va tenir lloc a 2/4 de 12 del migdia en la pista exterior del Pavelló Poliesportiu amb la Cobla Ciutat de Cornellà en l'apartat musical. En el concurs hi van participar les colles "Mirant al cel" de Sabadell, guanyadora del concurs, i "9 de novembre" i "Xàldiga" de Barcelona en categoria Gran. I en categoria Veterans s'imposà la colla "Ressò" de Sabadell davant "Dansaires de Maig" de Barcelona.

En el transcurs del concurs es van prendre totes les mesures sanitàries tal com marca el protocol establert amb l'ús de la mascareta obligatòria per tots els assistents excepte els dansaires i reserva de cadira amb control d'aforament.

Pròximes cites sardanistes

Cervera transforma el tradicional concurs en una exhibició de colles sardanistes. La demostració se celebrarà el diumenge 27 de setembre a 2/4 de 12 del migdia en la Plaça de la Universitat amb la Cobla Vents de Riella d'Agramunt. 

L'Exhibició canvia d'ubicació, se celebrava en la Plaça Major, per aconseguir més espai i alhora un major aforament.

Barcelona programa per aquest diumenge 27 de setembre a les 11 del matí i al Moll de la Fusta de Ciutat Vella, el 70è concurs de colles sardanistes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Campionat de colles lliures amb un màxim de 16 colles participants. A la demarcació de Lleida es manté en peu el Concurs de Balaguer programat pel diumenge 8 de novembre.

Per l'altra banda s'han confirmat les cancel·lacions dels concursos de Verdú i de Bellvís a les contrades lleidatanes i els de Sitges, Cassà de la Selva i Cornellà de Llobregat en la resta de Catalunya.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA