Sardalleida

Festa de la Sardana a Almacelles

Festa de la Sardana a Almacelles
Autoria imatge: Ajuntament d'Almacelles

Reunió a tres bandes per perfilar el projecte

El dimarts vint-i-dos de setembre va tenir lloc, en les dependències de l'Ajuntament d'Almacelles, una reunió entre representants del consistori, els Amics de la Sardana d'Almacelles i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida per tractar l'acte de la Nit de la Sardana previst pel dissabte 21 de novembre a Almacelles.

Amb l'esclat de la crisi sanitària arran de la pandèmia provocada per la Covid-19, les tres entitats organitzadores de l'esdeveniment van decidir de mutu acord deixar en pausa aquest acte fins que la situació millorés i es pogués començar a parlar de nou d'organitzar la Nit de la Sardana.

El motiu de la trobada del passat dimarts va ser principalment per reprendre les converses per valorar la possibilitat de dur a terme l'acte sardanista. L'Ajuntament d'Almacelles ha manifestat, des de l'inici de la crisi, la intenció de mantenir la vila com a seu per l'edició 2021.

En la reunió, davant el nou escenari sanitari, el consistori, els Amics de la Sardana i la Federació de Lleida van plantejar la possibilitat d'organitzar una festa sardanista adaptada a la "nova normalitat", aplicant tots els protocols establerts per les autoritats sanitàries per no deixar un any en blanc la gran festa del sardanisme lleidatà.

Les tres entitats van veure amb bons ulls aquesta possibilitat i es van comprometre a comentar amb la resta del consistori de la població i també en junta de la Federació, quin tipus d'acte seria el més adient a celebrar i alhora captar l'atenció i participació del món sardanista. 

Els presents a la reunió es van emplaçar a una nova reunió en dates pròximes per tal de posar fil a l'agulla en aquesta nova i "adaptada" Nit de la Sardana. Des de la Federació també copsaran el dia més adient per programar la festa pel pròxim 2021 evitant duplicitats en l'agenda sardanista.

En la reunió hi van participar; M. Lluïsa Granero, regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Almacelles, Josep M. Roset president dels Amics de la Sardana d'Almacelles acompanyat d'Elisabet Purroy secretaria de l'entitat. Per part de la Federació hi van assistir en Carles Vall, president de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i Eva Vall, secretaria de la Federació.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA