Sardalleida

Concurs de sardana revessa a Mollerussa

Concurs de sardana revessa a Mollerussa
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Mollerussa

Tercera edició a la Capital del Pla d'Urgell

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa amb la col·laboració de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i el programa Revesses.cat, organitzen pel diumenge 11 d'octubre a les 11 del matí en el teatre l'Amistat i amb la cobla Jovenívola d'Agramunt, la tercera edició del Concurs Individual de Sardana Revessa a la Capital del Pla d'Urgell.

Els nous protocols dictats per les autoritats sanitàries permeten poder celebrar aquests esdeveniments culturals, això si, prenen totes les mesures sanitàries.

Per aquest motiu, el concurs de Mollerussa ha realitzat canvis en el seu format per tal d'adequar-se a la normativa i poder-lo celebrar. El més destacat d'aquests canvis afecte l'escenari escollit pel concurs, el qual en aquesta edició es trasllada al Teatre l'Amistat en comptes de la Sala d'Actes del Centre Cultural. El Teatre compta amb un aforament permès de 140 persones, superant amb escreix la quantitat d'una setantena d'assistents que participen en el concurs entre concursants i organitzadors. 

Tampoc es programa el curs d'iniciació a la revessa a càrrec del revessaire Joan Manuel Paños. Encara que des de l'organització valoren molt positivament aquest curs per iniciar-se en el complicat món d'esbrinar el tiratge d'una sardana revessa, aquest any es creu més adient suspendre'l de l'agenda per evitar contactes innecessaris. 

També se suspendrà la pausa per esmorzar, ja que el protocol per distribuir begudes i àpats complica molt l'organització de l'esdeveniment per què suposa habilitar espais prou amplis on els assistents puguin menjar respectant la distància de seguretat i alhora treure's la mascareta.  

Tot i això, davant un concurs molt auster, l'Agrupació Sardanista va decidir programar-lo per tal de fomentar el retorn a la normalitat i a la recuperació de l'activitat sardanista. 

L'agenda dels concursos individuals de sardana revessa es complementarà amb el concurs d'Olot previst inicialment pel 15 de març i que se celebrarà en la nova data del 18 d'octubre a 2/4 de 6 de la tarda en Casal Marià amb la cobla Ciutat de Girona. El seguirà el concurs de Girona l'1 de novembre a les 5 de la tarda en l'Auditori de la Mercè amb la cobla Ciutat de Girona.

El concurs que s'havia de celebrar a Terrassa el dia 18 d'octubre es transforma en concert que tindrà lloc en l'Auditori Municipal a 2/4 de 6 de la tarda.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA