Sardalleida

A la venda les entrades pel concert final de la Sardana de l'Any

A la venda les entrades pel concert final de la Sardana de l
Autoria imatge: Confederació Sardanista de Catalunya

El Teatre de La Passió d'Esparreguera serà la seu del concert

La Confederació Sardanista de Catalunya ha posat a la venda les entrades per assistir com a públic en la 31a edició del concert final del concurs de la Sardana de l'Any 2019. El Teatre La Passió d'Esparreguera en serà la seu d'aquest concert que se celebrarà el dissabte 14 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda.  

Les cobles que interpretaran les dotze sardanes finalistes seran la Jovenívola de Sabadell i la Principal de la Bisbal. En el transcurs del concert actuarà l'Esbart Dansaire de Rubí.

Com a novetat per aquesta edició, la votació de les sardanes que opten al Premi Popular serà exclusivament mitjançant telèfon mòbil previ registre. Les instruccions i el formulari estan publicats en la pàgina web de la Sardana de l'Any (www.lsda.cat).

L'ordre d'interpretació de les sardanes a concurs és va decidir via sorteig en directe a través de les xarxes socials de la Confederació Sardanista de Catalunya el passat 7 de setembre. 

Els compositors sardanistes que optem al Premi de la Sardana de l'Any i al Premi de la Crítica són: Carles Santiago, Lluís Alcalà, Jordi Paulí, Eduard Sendra, Antoni Mas Bou, Conrad Rafat, Joan Lázaro, Carles Llopart, Amadeu Escoda, Jordi León, Jordi Vilaró i Josep Coll i Ferrando.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA