Sardalleida

Nit de la Sardana a Almacelles

Nit de la Sardana a Almacelles
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La festa sardanista se celebrarà el pròxim dissabte 7 de novembre

En les últimes converses mantingudes entre l'Ajuntament d'Almacelles, els Amics de la Sardana d'Almacelles i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida s'ha arribat a l'acord de celebrar una festa sardanista com a recordatori de l'esdeveniment anual de la Nit de la Sardana el qual reuneix a una bona part del sardanisme lleidatà.

Una festa que consistiria en una ballada de sardanes, amb la cobla Jovenívola d'Agramunt,  que se celebrarà en el Pavelló Poliesportiu d'Almacelles però sense sopar ni lliurament de premis. Una festa que vol ser un punt de partida per la recuperació de l'agenda sardanista 2021 i punt de  trobada dels sardanistes de les comarques de Lleida.

Els Amics de la Sardana d'Almacelles estan treballant per donar forma a l'acte, l'hora de la ballada, la cobla encarregada de l'audició i altres temes que conformaran el programa. Per altra banda, també s'estudia la millor manera de dur a terme el control d'aforament i l'aplicació de les mesures sanitàries adequades en aquest tipus d'actes.

Les dues entitats d'Almacelles, ajuntament i sardanistes, han manifestat la intenció de continuar sent la seu de la Nit de la Sardana per l'any 2021 però no volen deixar passar aquest any sense cap celebració sardanista en la seva població. Recordem que Almacelles gaudeix d'una completa agenda sardanista al llarg de l'any amb ballades, aplec de la sardana i concurs de colles sardanistes entre altres. Almacelles va ser la seu de la Nit de la Sardana 2008, de la Trobada Intercomarcal del Saltem I Ballem 2004/2005 i la Trobada de Sardanistes Adults els anys 2009 i 2019. 0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA