Sardalleida

Cap de setmana de la final del concurs de la Sardana de l'Any

Cap de setmana de la final del concurs de la Sardana de l
Autoria imatge: Lsda

Les votacions per escollir les millors composicions seran en línia

Les últimes normes sanitàries implementades en el país i sobretot amb el tancament perimetral municipal ha obligat a la Confederació Sardanista de Catalunya a retransmetre el Concurs de la Sardana de l'Any via streaming a través de la pàgina del concurs i del perfil de la Confederació en la xarxa YouTube. 

La Confederació també ha habilitat una pàgina especial per poder escoltar les dotze sardanes finalistes que opten al Premi Popular, les tres candidates al Premi Joventut i també les tres que opten al Premi de la Crítica. Per poder participar en les votacions és obligatori registrar-se prèviament.

El concert se celebrarà aquest dissabte 14 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda des del Teatre La Passió d'Esparreguera amb les cobles La Principal de la Bisbal i la Jovenívola de Sabadell.

Els compositors que opten al Premi Joventut són; Anna Abad, Jean Fité i Aurora Vizentini. Els candidats al premi de la crítica són; Jean Fité, Joan Druguet i Marc Timón. Al Premi Popular hi opten; Carles Santiago, Lluís Alcalà, Jordi Paulí, Eduard Sendra, Antoni Mas Bou, Conrad Rafart, Joan Lázaro, Carles Llopart, Amadeu Escoda, Jordi León, Jordi Vilaró i Josep Coll Ferrando.

Per a més informació:

www.lsda.cat

https://final.lsda.cat/

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA