Sardalleida

Concert de Cobla al Teatre L'Amistat de Mollerussa

Concert de Cobla al Teatre L
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Sardanes nadalenques i música tradicional a càrrec de la Cobla Tàrrega

El pròxim diumenge 10 de gener de 2021 se celebrarà, en la Sala del Teatre l'Amistat de Mollerussa a les 12 del migdia, un concert de sardanes i música tradicional amb la Cobla Tàrrega. Organitzat per l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, el concert reemplaça la ballada de sardanes de la Diada de Reis que per aquesta edició, i davant la crisi sanitària, la junta de l'entitat sardanista ha decidit transformar en concert per iniciar l'any amb la primera activitat habitual de l'agenda sardanista de la ciutat.

El repertori del concert combinarà sardanes, música tradicional i altres temes amb el lligam comú de ser peces dedicades a les festes nadalenques. La Cobla Tàrrega ha arranjat estils musicals diferents específicament per a cobla, formació musical autòctona del nostre país.  

Els assistents al concert podran gaudir de sardanes nadalenques com "Pau en el món" d'en Narcís Paulí, "Tendres records" d'Agustí Borgunyó, "Pessebres i sardanes" d'en Carles Santiago, "Nadal Montserratí" d'en Xavier Ventosa i "Nadal a Mollerussa" del compositor golmesenc Òscar Barqué. Aquesta sardana fou estrenada en el mateix teatre l'Amistat de Mollerussa el 6 de gener de 2019.

El repertori de la segona part inclourà peces tradicionals i populars i altres adaptacions  de músiques molt populars. "El noi de la mare" cançó tradicional, la popular nadala "Per damunt la neu" o "Passeig en trineu" entre altres.

El concert s'iniciarà ales 12 del migdia en el teatre l'Amistat de Mollerussa amb control d'aforament i aplicació de les normes sanitàries dictades per les autoritats competents. En la mitja part, es procedirà al sorteig de lots de productes cedits pel comerç col·laborador amb l'entitat. L'entrada serà invertida, el públic assistent podrà fer una donació de forma voluntària en finalitzar el concert.

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa ultima l'agenda d'activitats per aquest 2021 amb l'esperança de recuperar al llarg de l'any la tan anhelada "normalitat".

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA