Sardalleida

Concert de Reis a Balaguer

Concert de Reis a Balaguer
Autoria imatge: Jovenívola d'Agramunt

La Cobla Jovenívola d'Agramunt oferirà un variat repertori

El pròxim dimecres 6 de gener de 2021 se celebrà en el Teatre Municipal de Balaguer el Concert de Reis a càrrec de la Cobla Jovenívola d'Agramunt. L'audició s'iniciarà a les 6 de la tarda i ja es poden comprar les entrades a un preu de 5€ en l'Oficina de Turisme de Balaguer, en la taquilla del mateix teatre o en la pàgina web: "entradesteatre.balaguer.cat"

El repertori que oferirà la formació musical el compondran sardanes i altres composicions tradicionals. El públic assistent gaudirà d'un ric i variat programa sardanista amb compositors de diferents èpoques, des dels considerats clàssics fins a autors actuals. En l'apartat de música tradicional la Cobla Jovenívola d'Agramunt interpretarà, entre altres, la coneguda "Passeig amb trineu" arranjada per a cobla pel músic Francesc Cassú. La direcció del concert anirà a càrrec de la batuta d'Òscar Barqué.

La Cobla Jovenívola d'Agramunt, amb trenta-tres anys de trajectòria, és una de les formacions musicals més consolidades en el nostre territori. Una formació que a banda de les tradicionals audicions i concerts de sardanes, ha explorat altres camps musicals hi ha participat en festivals i trobades internacionals.

La ciutat de Balaguer serà la Capital de la Sardana l'any 2022. Una capitalitat que convertirà la Capital de la Noguera en l'epicentre del món sardanista de març de 2022 a febrer de 2023.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA