Sardalleida

Cervera obra la temporada de revesses

Cervera obra la temporada de revesses
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La Colla Sardanista Jovencells organitza una nova edició del concurs individual de sardana revessa

El pròxim diumenge 7 de febrer de 2021 el Paranimf de la Universitat de Cervera acollirà l'edició número 22 del Concurs Individual de Sardana Revessa de la capital de La Segarra.

El concurs, sota la direcció musical del revessaire i dansaire Joan Manuel Paños i amb la Cobla Tàrrega en la interpretació de les sardanes, s'iniciarà a 2/4 de 12 del migdia. Les inscripcions per participar es podran fer via correu electrònic a jovencell@gmail.com i també a partir de les 11 del matí del mateix dia del concurs.

Els participants, dividits en les categories d'Aleví, Juvenil, Veterà i Gran, hauran d'esbrinar el tiratge de les vuit sardanes revesses interpretades per la cobla.

En aquesta ocasió, arran de les normes decretades pel Procicat, no se celebrarà el curs d'iniciació a la sardana revessa que impartia de forma habitual en Paños abans del concurs. L'organització té previst aplicar totes les normes sanitàries en vigor per tal de garantí la seguretat de totes i tots els participants. 

El concurs està organitzat per la Colla Sardanista Jovencells i el cerverí  Joan Castellà, amb el suport de la Paeria de Cervera, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell).

La resta de l'agenda d'aquesta modalitat sardanista la completen els concursos d'Olot, Mollerussa, Terrassa i Girona.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA