Sardalleida

Nova etapa de la revista "Unió"

Nova etapa de la revista "Unió"
Autoria imatge: Revista Unió

Canvis en disseny i continguts per adaptar-la a les tendències actuals

La revista Unió, editada per la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, especialitzada en el món de colla i la sardana de competició, ha renovat la seva imatge en tots els àmbits per fer-la més atractiva, amena i adaptar-la a les noves corrents en disseny d'aquest tipus de publicacions culturals.

Per aconseguir aquests objectius s'ha creat un consell de redacció integrat per representants de les cinc demarcacions en què es divideix la sardana esportiva:  Barcelona Ciutat, Barcelona Comarques, Comarques Gironines, Comarques Tarragonines i Terres Lleidatanes. Un consell amb diferents perfils professionals; comunicació, periodisme i filologia, i la participació de joves sardanistes implicats en el món de colla.

Els primers canvis més notables que detectaran els subscriptors en la publicació són la remodelació del logotip, el disseny de la revista, noves seccions i la tipologia de lletra. En pròxims números, recordem que es publica trimestralment, es treballarà per consolidar aquests canvis i alhora introduir novetats.

La revista va ser fundada l'any 1991, amb l'objectiu principal i totalment vigent de potenciar, donar a conèixer i difondre el món de la sardana esportiva i les colles sardanistes de tot el país.

La revista forma part de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català i es pot consultar en la plataforma iquiosc.cat.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA