Sardalleida

Nou concurs de "La Supersardana de l'ANy"

Nou concurs de "La Supersardana de l
Autoria imatge: Confederació Sardanista de Catalunya

La Confederació Sardanista de Catalunya ha presentat les Bases del nou concurs 'La Supersardana de l'Any' amb una primera edició per aquest 2021, amb les guanyadores del Premi Popular de les 16 darreres edicions. 

En la convocatòria hi participaran les sardanes premiades des de l'any 2004 fins a la passada edició.

El concurs s'organitzarà en vuit semifinals i una eliminatòria de repesca. Per tal d'evitar que un mateix autor coincideixi en la final per tenir vaires obres a concurs, s'emparellaran les obres juntes en les semifinals. En aquesta circumstància hi trobem als compositors Josep Coll amb tres sardanes i Joan Jordi Beumala amb 2 candidates.

La resta de sardanes s'aparellaran a partir d'un sorteig a celebrar el dimecres 20 de gener, el qual es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de la Confederació Sardanista de Catalunya.

Les sardanes que obtinguin més vots en cada Semifinal es classificaran directament per a la Final. Les que es classifiquin en segon lloc participaran en les repesques.

El sistema de votació se centrarà en aquesta ocasió a través de les emissores col·laboradores, o per internet en la pàgina de La Sardana de l'Any; www.lsda.cat. El mateix vot emès pels dos canals seran anul·lats.

Les sardanes concursants podran escoltar-se en la pàgina del concurs la setmana de la votació. 

La primera semifinal se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 de febrer, i continuarà els següents caps de setmana amb l'aturada per Setmana Santa. La Repesca se celebrarà el 24 i 25 d'abril.

La Final constarà d'una 1a part amb les 8 sardanes finalistes, interpretades segons l'ordre establert a partir del sorteig específic que es farà també aquest proper dimecres 20 de gener. A la mitja part es podrà votar, com sempre, amb l'afegit, com darrerament de podar votar telemàticament tots aquells que segueixin l'emissió via sistemes audiovisuals. El recompte de tots els vots rebuts donarà com a resultat la proclamació de la sardana mereixedora del títol SuperSardana de l'Any.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA